Или го сакате или го мразите. Секоја година се поставува истото прашање: Да се слави или не? Ако сте сингл, сигурно не сте многу заинтересирани, па дури и голем дел од паровите не го прославуваат овој празник и едноставно го поминуваат како и секој друг ден. Но, за оние кои го прославуваат и кои го планираат секој детал: од облека до вечера, имаме добри вести.

Дали знаете дека можете да го прославите овој празник без да го потрошите секој заштеден денар? Впрочем, скапите гестови не се потребни, потребни се креативни гестови.

Еве 10 начини како да му покажете на некој дека го сакате, без да банкротирате:

  • Исполнете ја собата со балони, така што во секој балон ќе оставите по една слатка порака

  • Направете срце од пораки

  • Љубовнa тегличка наполнета со пораки

  • Организирајте романтична потрага по богатство

  • Подарете рачно изработена љубовна честитка

  • Направете романтично засолниште

  • Изненадете го / ја  со појадок во кревет

  • Направете фото-ѕид со вашите патувања

  • Нека секој ден биде причина за љубов

  • Изберете романтична локација