За нас

Брзиот начин на живот и трката со време ве прават изморени, нерасположени и понекогаш депресивни. Живееме во време, кога на работата и нема крај, а обврските ни го земаат и малку слободното време што го имаме. Затоа, ние, ако можеме, ќе се потрудиме барем малку да ви помогнеме и до го насочиме вашето внимание кон нешто друго…

Порталот „Моездравје“ се занимава со теми од областа на здравството. На него можете да ги прочитате рубриките вести, медицина, здраво дете, нега и убавина, живеј здраво, билки, бабин лек и ординација. Во секој текст има поучни работи што ќе ви помогнат при одредена болест, ќе ви ги нагласат симптомите на друга болест, ќе прочитате за некој лек на природна база, ќе се научите нешто повеќе за вашите бебиња, ќе откриете различни рецепти, ќе добиете совет од лекар… Сите тие информации можете да ги прочитате на порталот „Moezdravje.com“.

Мора да нагласиме, дека ние не даваме медицински совети, дијагноза или третман. Секогаш имајте во предвид, дека мора да консултирате лекар кој ќе ви ја потврди дијагнозата и ќе ви помогне во понатамошното лекување.

Ви благодарам што не читате

Моездравје