Бебињата од мали нозе уживаат во музиката, без разлика дали таа е забавна или приспивна. Како и да е, секое бебе си има по некоја песничка со која заспива и со која оди во светот на бајките. Се случува некои новороденчиња, додека не ја слушнат омилената песна, да не можат да заспијат.

bebinja-igracki

Ова видео што ќе ви го пуштиме се полно со приспивни песнички. Само изберете некоја и уживајте додека вашето бебче слатко спие.