mlada pcenica Овој лек што денес што ќе ви го напишаме, е од разговори со луѓе кои го користеле и кои кажуваат дека е многу ефикасен.

Се сади пченица во саксија и се чува на прозор заради светлината. Кога малку ќе порасне, се сечат нејзините врвови и се толчат, за да пуштат вода. Водата е зелена и таа се става во нос, по три капки секоја вечер пред спиење. Така се прави две недели.

Но ние секогаш ви кажуваме, за било каков лек да се работи од алтернативната медицина, да разговарате со вашиот лекар. Значи, уште еднаш да повториме, лекот ви го пишуваме од луѓе што го користеле.