Дури и во текот на првиот секс може да се открие дали е тој добар или лош во креветот.

6-те тајни за добар љубовник:

1.Не се фали дека е добар во кревет

2.Не мисли само на своето задоволство

3. Искрено упатува комплименти

4. Исполнува желби на својата партнерка

5. Не избегнува орален секс

6. Не се повлекува по секс