Шпарглата е корисно и здраво растение кое помага во борбата со многу болести.

Помага за болки во зглобовите, решавање на хормоналниот дисбаланс, како и ослободување од цревни паразити. Ја прочистува крвта, помага за поголема плодност, за решавање на проблемот со акните.

Помага и за камења во бубрезите и уринарни инфекции.

Сподели