Кога човек е настинат, сè што сакa е да оздраве побрзо. А додека се случи тоа, има неколку работи што може секој да ги направи, со цел да му се олесни и подобри моменталната состојба, а ќе направат да се чувствувaте подобро што е можно поскоро.

Во ова видео, најбројани се неколку совети за тоа што може да направите кога имате настинка:

Сподели