Моден тренд во последниве години е носењето на марами во различни бои и шари. На секој чекор може да се забележат девојки и жени кои ги носат овие убави модни парчиња. Во скоро сите бутици се продаваат марами, кои водушевуваат и пленат. Дури и во филмот „Купохоличарка“, главната актерка си ги даде последните пари за да купи зелена марама, која и беше омилено парче облека.

zelena marama

За да ви ги намалиме маките, ќе ви покажеме видео преку кое на најлесен начин ќе видите 25 начини како да ги носите марамите.

loading...
Сподели