Само за неколку минути можете да направите сок за детоксикација, кој ќе ви го зајакне организмот, ќе ви помогне да ги намалите килограмите и ќе ви даде дополнителна енергија.

Потребни ви се две јаболка, две стапчиња цимет и еден литар негазирана вода.

Измијте ги јаболката и исецкајте ги на ситни парчиња. Ставете ги во шише заедно со циметот и негазираната вода. Пожелно е шишето да одстои 5 до 8 часа во фрижидер. После неколку часа сокот е спремен за конзумирање