Овој едноставен рецепт ќе ви заштеди и пари и време, а ќе ве спаси од маките кои што ги имате. Ќе ги исчистите бубрезите, ќе го елиминирате песокот, цистите и други женски болести.

Подготовка:

Навечер ставете 200 грама просо во топла вода и измијте го. Потоа трефрлете го просото во тегла од 3 килограми и сипете врела вода додека теглата не биде 2/3 полна. Погрижете се теглата да биде добро затворена, замотајте ја во нешто топло, а потоа оставете ја да преноќи.

Наутро протресете ја теглата. Пијте од матната течност најмалку 10-15 дена за да почувствувате промени. Нема ограничување можете да пиете кога сакате и колку што сакате.

loading...
Сподели