Природен лек кој е особено добар при проблеми со ушите. Можете да го пробате.

За негова подготовка потребно ви е:

  • 3 чешниња лук
  • капалка
  • маслиново масло
  • газа

Чешнињата лук исчистете ги од лушпите, исцедете го нивниот сок и измешајте го со маслиново масло, па ставете ги во шишенце.

Капнете 2 капки во увото и одморете додека не се впие, а потоа прекријте со газа за да не истече.

Сподели