Доволно е само седум минути дневно од овие вежби да согорат максимален број на калории. Сепак, вакво темпо и вежби не се луѓе кои немале никаква физичка активност.

Потребно е да имате кондиција. Можете да се спремите две, три недели и да почнете со некои полесни вежби, џогинг, загревање, со истите овие вежби со поголем број паузи и помал број на повторувања.

Кога ќе осетите дека сте посилни и дека капацитетот ви е поголем, почнете посилно со вежбите.

loading...
Сподели