Според најновите истражувања кои се спроведени, рацете први откриваат симптоми на рак.

Имено, ако ви се појават темни дамки на дланките, како и изразито сува кожа, посетете лекар.

Исто така, внимавајте ако имате силни болки во шаката, нагло губење килограми и неможност да се здебелите, но и силен умор.

Еден од симптомите е и кашлица која трае долг период. За овие симптоми итно обратете се на лекар.

Сподели