Експертите предупредуваат: 80% од луѓето  го прават ова секое утро!

Како  што  наведува светската здравствена  организација, многу   тпли напитоци  се канцерогени. Се смета дека  пиејќи многу  топли напитоци, било тоа да е чај или некој друг напиток, ја зголемуваме можноста да заболиме од рак.

По истражувањето спроведено на животни и луѓе, утврдено  е дека и преработеното  месото може да предизвика рак. Важно  е да се наведе дека не е сигурно  дали   и кафето  е канцерогено.

Како  што  наведува светската здравствена  организација, многу   топли напитоци  се канцерогени.

Сподели