Како што покажуваат најновите истражувања, помеѓу третиот и четвртиот прст на нозете има нерв поради кој секогаш кога ќе носите штикли подолго време, чувствувате болка.

Еве еден едноставен трик со кој носењето штикли ќе ви биде многу полесно.

Следниот пат, третиот и четвртиот прст на нозете залепете ги со фластер заедно, но внимавајте премногу да не го стегнете местото.

Со овој едноставен, но многу ефикасен трик, следниот пат кога ќе носите високи потпетици нема да чувствувате болка и непријатност.

Сподели