Овие три состојки можат да ви помогнат да изгледате и да се чувствувате 20 години помладо.

Овој рецепт е одличен за оние кои чувствуваат тежина во нозете,болки во зглобовите и грбот,или патат од стари повреди.Не се потребни никакви скапи лекови,креми и магнети.

Овие состојки се достапни во секоја аптека. Јодот е познат како јак гермицид.Тој е ефикасен во лечењето бактерии,вируси,габи или протозое.

Рецепт:

-300 мл алкохол (70%)
-100 мл јод
-10 аспирин таблети (пилула од 300мг)

Припрема:

Комбинирајте го алкохолот со јодот и промешајте го со здробениот аспирин таблети.Лекот чувајте го на темно и ладно место 21 ден.
Користете го како облога или масирајте директно на подрачјето каде што чувствувате болка.

Сподели