Дури и во текот на првиот секс може да се открие дали е тој добар или лош во креветот.

6-те тајни за добар љубовник:

1.Не се фали дека е добар во кревет

2.Не мисли само на своето задоволство

3. Искрено упатува комплименти

4. Исполнува желби на својата партнерка

5. Не избегнува орален секс

6. Не се повлекува по секс

Сподели