Секогаш имајте при рака обично ластиче и кога ќе ви затреба, само ставете ја околу палецот и по 10 минути ќе почувствувате разлика.

Се работи за фантастичен трик кој помага при несоница. Замотајте ластиче околу палецот и по десетина минути ќе почувствувате лесна опуштеност.

Погледнете на видеото: