zatnato nose

Доколку му е затнато носето на вашето бебе, еве еден лек кој ми го кажувале некои  млади мајки. Земете една главица кромид, исечете ја на тркалца и ставете ја во газа или марамче. Марамчето ќе го ставите до креветчето, но од страната на главчето. Собата ќе ви мириса многу, ама вашето бебе за кратко време ќе почне убаво да дише.  Миризбата нека не ве секира, бидејќи за 15 мин при отворен прозор исчезнува. Пробајте!