Милион луѓе ширум светот се соочуваат со несоница, скоро секоја вечер. Сето тоа негативно влијае врз секојдневниотживот.

Постои природен лек кој ќе го обнови вашиот сон и ќе ви помогне да се разбудите свежи и во добро расположение.

Овој чудесен рецепт содржи само три природни состојки. Неговата подготовка е брза и едноставна, а од него ќе спиете како бебе.

Потребно ви е:

  • ¼ лажица мед
  • 1/8 лажица морска сол
  • 1 лажица кокосово масло

Сите овие состојки ќе го опуштат вашето тело. За најдобри резултати треба да се конзумира пред спиење.

Постојат два начини тоа да се конзумира

Опција еден: Помешајте го кокосовото масло и медот, а потоа додадете сол. Измешајте и изедете една лажица, а потоа испијте чаша вода.

Опција два: Можете да конзумирате мед и косово масло одвоено, а потоа да испиете чаша вода. После тоа додадете сол во чашата и испијте.