Период на диетата: 7 дена

Резултат: 4 кг

Прв ден

Појадок: 1 јаболко, 1 чаша зелен чај или кафе без шеќер

Ручек: 1 варено јајце, 1 домат, 1 јаболко или портокал

Вечера: 1 варено јајце, зелена салата, една чаша зелен чај

Втор ден

Појадок: 1 јајце, 1 домат, 1 чаша зелен чај

Ручек: 100 гр варено телешко, зелена салата, 1 чаша сок од грозје

Вечера: 2 јаболка

Трет ден

Појадок: 1 јајце, 1 домат или краставица, 1 чаша чај или кафе

Ручек: 100 гр варено телешко, салата од зелка, 1 чаша сок од јаболко

Вечера: 1 чаша млеко

Четврти ден

Појадок: 100 гр урда, 1 чаша зелен чај или кафе

Ручек: 100 гр печена риба, зелена салата, 1 чаша сок од моркови

Вечера: 2 јаболка

Петти ден

Појадок: 1 јајце, зелена салата, 1 чаша чај или кафе

Ручек: 100 гр варено телешко месо, 1 домат, 1 краставица, 1 чаша сок од јаболко

Вечера: 1 чаша млеко

Шести ден

Појадок: 100 гр урда, 1 чаша чај или кафе

Ручек: 100 гр печена риба, салата од зелка, 1 чаша сок од моркови

Вечера: 2 јаболка

Седми ден

Појадок: 100 гр урда, 1 јаболко, 1 чаша чај или кафе

Ручек: супа од зеленчук, 100 гр варено пилешко, 1 чаша чај

Вечера: 1 чаша млеко

Извор: Popara.mk

Сподели