Ако долго се движите или носите високи потпетици, може да почувствувате силна болка во стапалата.

Таа болка може да биде многу напорна, но за да се ослободите од неа потребно е да го испробате овој ефикасен начин кој ви го нудиме:

Сода бикарбона – потребно е да направите купка од сода бикарбона. Ставете две лажици во легн полн со вода и потопете ги стапалата 15 минути. Добро измијте ги и исушете ги, бидејќи влагата создава бактерии.

Ова дефинитивно ќе ги опушти вашите стапала.