Добро ни е познато благотворното дејство на чаевите. Шолја чај секогаш е strelecдобредојдена. Доколку се сложува со вашиот хороскопски знак тогаш неговото дејство е посебно. Денеска ќе пишуваме за шкорпијата и чаевите кои одговараат на неа.

Вам ви потребна здрава исхрана, за да го сочувате црниот дроб здрав. Еве чај кој што треба да го пиете: 20 грама корен од јасен, 20 грама цвет од камилица, 20 грама мајчина душица. Пет минути во еден литар вода варете од оваа мешавина. Пијте два до три пати дневно.

Сподели