Thursday, November 15, 2018

СОВЕТИ

Имате слаба коса: Циметот го јакне коренот на косата – оцетот...

Ако сакате да блеснете со својата појава, односно со косата, нахранете ја од сопствената домашна работилница. Употребете продукти кои ги имате дома и ќе...

ЖИВЕЈ ЗДРАВО

БАБИН ЛЕК

Рецепт за реума

Реумата е една од најчестите заболувања што ги напаѓа граѓаните. Оваа болест во најголем број случаи се развива бавно, но прогресивно. Болниот на почетокот...

Убав рецепт против настинки

Променливото време си го прави своето. Чекалните во здравствените домови почнуваат да се полнат, па не е на одмет и вие да почнете превентивно...

Лек за маснотии и висок крвен притисок

Рецепт - 200 гр рж - 200 гр уров Се мелат и се мешаат овие состојки. Се варат како кафе со по една лажица од смесата, не...

Рецепт против габата кандида

Воспалението на вагината предизвикано од габичките Candide albicans е најчеста инфекција на женските полови органи...

Смирете ги вашите бебиња со ќилибарни ѓерданчиња

Многу од бебињата кога ќе се родат постојано плачат, се лутат, а најголем проблем настанува кога ќе почнат да им растат првите запчиња. Затоа...

ИНТЕРВЈУ

Здравјето мора да го негуваме, доколку сакаме да го зачуваме!

Ирена Спировска, уредничка на забавната програма на телевизија Алфа веќе 22 години успешно ја гради својата кариера и е една од најпрепознатливите телевизиски водителки...

ПОСЛЕДНИ ОБЈАВИ

Оваа диета се почнува во недела, трае 13 дена, а се...

Ако правилно се држи диетата 13 дена, не треба да се повторува најмалку една година, или уште подобро следните две години.